Unity In Diversity

Η Ελληνική Εταιρεία Πρόληψης Καρδιαγγειακών Νόσων με την στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Προστασιας Αυτιστικών Ατόμων, διοργανώνουν το συνέδριο “Είμαστε ίσοι στη διαφορετικότητα” είναι εμπνευσμένο από την ευρωπαική εκστρατεία “I’m not invisible” , η οποία είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τη διαταραχή του φάσματος του αυτισμού.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  ΚΑΤΙΓΚΩ ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΑ – ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ
katigko

ΚΑΤΙΓΚΩ ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΑ – ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Δρ. Κατίγκω Χατζηπατέρα Γιαννούλη
Η Δρ. Κατίγκω Χατζηπατέρα Γιαννούλη είναι κάτοχος πτυχίου BA (Hons.) στην ψυχολογία, M.Sc. στην κλινική ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Surrey και διδάκτωρ ψυχολογίας Ph.D. του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.
Είναι πιστοποιημένη κλινικός ψυχολόγος και εταίρος (Chartered Clinical Psychologist and Affiliate Fellow) της Βρετανικής Ψυχολογικής Εταιρείας. Είναι επίσης μέλος των τμημάτων Κλινικής Ψυχολογίας και Νευροψυχολογίας της ίδιας Εταιρίας. Έχει εργασθεί επί είκοσι έτη στο Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας ενώ παράλληλα προσέφερε κλινικές ψυχολογικές υπηρεσίες στον ιδιωτικό τομέα στο Λονδίνο και στην Αθήνα για πάνω από 30 χρόνια. Έχει επίσης διατελέσει Επίτιμος Λέκτορας του Ινστιτούτου Ψυχιατρικής του Λονδίνου. Είναι καθηγήτρια στο Deree College από το 2011, στα προ- προπτυχιακά και μεταπτυχιακά τμήματα.

Η Δρ. Χατζηπατέρα Γιαννούλη ασχολείται θεραπευτικά με ενήλικες, εφήβους και παιδιά με νευροαναπτυξιακές διαταραχές (όπως ΔΑΦ) και με συμβουλευτική γονέων. Το θεραπευτικό της μοντέλο είναι πρωτίστως γνωσιακό-συμπεριφοριστικό. Δραστηριοποιείται ακόμη στην εποπτεία συναδέλφων ψυχολόγων και στην εκπαίδευση προσωπικού σχολείων και νοσοκομείων.
Είναι μέλος επαγγελματικών οργανισμών όπως του Βρετανικού Συλλόγου Παιδοψυχολογίας και Παιδοψυχιατρικής, της Επιστημονικής Επιτροπής του ΕΛ.Σ.Σ.Α, της Μόνιμης Επιστημονικής Επιτροπής του ΕΕΔΔΑΦ και είναι HCPC Registered Practitioner στη Μεγάλη Βρετανία.

Website

All Sessions By ΚΑΤΙΓΚΩ ΧΑΤΖΗΠΑΤΕΡΑ – ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

1η Μέρα
Τρίτη 15/10 15.45
Πολεμικό Μουσείο