Unity In Diversity

Η Ελληνική Εταιρεία Πρόληψης Καρδιαγγειακών Νόσων με την στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Προστασιας Αυτιστικών Ατόμων, διοργανώνουν το συνέδριο “Είμαστε ίσοι στη διαφορετικότητα” είναι εμπνευσμένο από την ευρωπαική εκστρατεία “I’m not invisible” , η οποία είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τη διαταραχή του φάσματος του αυτισμού.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

Ο Πέτρος Γαλάνης ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές σπουδές του στο Παιδαγωγικό Τμήμα Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού
Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (MEd) από το Πανεπιστήμιο του Manchester, στην Ειδική Αγωγή και εκπόνησε τη
διδακτορική του διατριβή στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ.

Η διατριβή του, η οποία  βραβεύτηκε από την ΕλληνικήΨυχολογική Εταιρεία, αφορούσε τη χρήση τεχνικών αυτοδιαχείρισης για τη διδασκαλία κοινωνικών δεξιοτήτων σε παιδιά προσχολικής ηλικίας με ΔΑΦ ενταγμένων στο γενικό σχολείο. Εργάστηκε για 20 χρόνια ως δάσκαλος Ειδικής Αγωγής.

Σήμερα εργάζεται ως Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ με γνωστικό αντικείμενο: «Ειδική Αγωγή και Παιδαγωγική της Ένταξης» και είναι συντονιστής ερευνητικού έργου στο Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής και Συμβουλευτικής της Οικογένειας, του ιδίου Τμήματος. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στη Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος με έμφαση στην προώθηση της αυτονομίας, των κοινωνικών δεξιοτήτων και της σχολικής ένταξης.

Website

All Sessions By ΠΕΤΡΟΣ ΓΑΛΑΝΗΣ

2η Μέρα
Τετάρτη 16/10 12.00-12.15
Πολεμικό Μουσείο