Unity In Diversity

Η Ελληνική Εταιρεία Πρόληψης Καρδιαγγειακών Νόσων με την στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Προστασιας Αυτιστικών Ατόμων, διοργανώνουν το συνέδριο “Είμαστε ίσοι στη διαφορετικότητα” είναι εμπνευσμένο από την ευρωπαική εκστρατεία “I’m not invisible” , η οποία είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τη διαταραχή του φάσματος του αυτισμού.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΡΑΝΣΙΣ
frantsis

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΡΑΝΣΙΣ

Ο Κωνσταντίνος Φρανσίς είναι Consultant Παιδοψυχίατρος στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας του Κουβέιτ και Επισκέπτης Καθηγητής στο τμήμα Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών. Στο Κουβέιτ διευθύνει κλινική για τον Αυτισμό και τις διαταραχές επικοινωνίας που εξυπηρετεί άτομα από την ηλικία των 12 μηνών μέχρι ενήλικες, με πολυμελή διεπιστημονική ομάδα. Έχει διατελέσει ερευνητής στην ομάδα αυτισμού του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, Λέκτορας στην Β’ Ψυχιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ και Επιστημονικός Υπεύθυνος στο Ίδρυμα για το παιδί «Παμμακάριστος».

Είναι αντιπρόεδρος του Ελληνικού Επιστημονικού Δικτύου για τις Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος. Το από 25ετίας κλινικό και ερευνητικό του ενδιαφέρον για τον αυτισμό έχει ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη δομών (δημοσίων και ιδιωτικών) με διαγνωστικό, θεραπευτικό και ερευνητικό προσανατολισμό. Έχει δημοσιεύσει πληθώρα επιστημονικών άρθρων σε διεθνή ερευνητικά περιοδικά,συμμετάσχει με κεφάλαια σε σχετικά βιβλία και επιμεληθεί 3 βιβλία με τελευταίο το Εγχειρίδιο Αυτισμού.

Έχει παρουσιάσει την δουλειά του σε επιστημονικά συνέδρια και επιμορφωτικά σεμινάρια σε διάφορες χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική και Ασία. Έχει ενεργά συμμετάσχει στην εκπόνηση και διεξαγωγή πολλαπλών ΕΠΕΑΕΚ για την ειδική αγωγή και τον αυτισμό με συγχρηματοδότηση της ΕΕ, εκπονήσει την πρόταση (μετά από διεθνή διαγωνισμό της Κυπριακής κυβέρνησης) για την ανάπτυξη ολοκληρωμένου κέντρου αυτισμού, καθώς και τον Οδηγό για Αυτισμό της Κύπρου του ιδρύματος Σοφοκλέους.

Website

All Sessions By ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΡΑΝΣΙΣ

1η Μέρα
Τρίτη 15-10-2024 11:30
Πολεμικό Μουσείο