Unity In Diversity

Η Ελληνική Εταιρεία Πρόληψης Καρδιαγγειακών Νόσων με την στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Προστασιας Αυτιστικών Ατόμων, διοργανώνουν το συνέδριο “Είμαστε ίσοι στη διαφορετικότητα” είναι εμπνευσμένο από την ευρωπαική εκστρατεία “I’m not invisible” , η οποία είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τη διαταραχή του φάσματος του αυτισμού.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  ΟΛΥΜΠΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ
olympiai

ΟΛΥΜΠΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Ονομάζομαι Ολυμπία Ιωαννίδου , γεννήθηκα στην Αθήνα το 1994 όπου μένω μέχρι και σήμερα. Σπούδασα εργοθεραπεία στο Πανεπιστήμιο Δυτικης Αττικής και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου το 2019.

Σήμερα, είμαι εργοθεραπεύτρια στο Κέντρο Παιδιού και Εφήβου και πιο συγκεκριμένα στο  Κέντρο Ημέρας για εφήβους και νεαρούς ενήλικες με διαταραχές του Αυτιστικού φάσματος «στην Αυλή του Κόσμου» . Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου, εργάστηκα σε κέντρο ειδικών θεραπειών και αργότερα σε κλειστή δομή για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν τις ΔΑΦ ενώ έχω συμμετάσχει στο 8ο Πανελλήνιο συνέδριο Αυτισμού ως συγγραφέας αναρτημένης ανακοίνωσης.

Website

All Sessions By ΟΛΥΜΠΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

1η Μέρα
Τρίτη 15/10 14.15-14.30
Πολεμικό Μουσείο