Unity In Diversity

Η Ελληνική Εταιρεία Πρόληψης Καρδιαγγειακών Νόσων με την στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Προστασιας Αυτιστικών Ατόμων, διοργανώνουν το συνέδριο “Είμαστε ίσοι στη διαφορετικότητα” είναι εμπνευσμένο από την ευρωπαική εκστρατεία “I’m not invisible” , η οποία είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τη διαταραχή του φάσματος του αυτισμού.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  ΑΝΝΑ ΚΕΝΤΙΚΕΛΕΝΗ

ΑΝΝΑ ΚΕΝΤΙΚΕΛΕΝΗ

Ψυχοπαιδαγωγός MA
Συνιδρυτής SKKA A LIFE PLAN
Η Άννα Κεντικελένη είναι απόφοιτος του τμήματος «Φιλοσοφία, Παιδαγωγική και Ψυχολογία» με κατεύθυνση την Ψυχολογία, της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών από το Πανεπιστήμιο του Nottingham, της Μ. Βρετανίας με τίτλο «Μ.Α. in Special Needs”. Επίσης, έχει εκπαιδευτεί σε διάφορα προγράμματα εκπαίδευσης ατόμων με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος. Εργάστηκε για εννέα χρόνια σε ιδιωτικά κέντρα θεραπειών και ιδιωτεύοντας σε προγράμματα με κατ’ οίκον υπηρεσίες και στην κοινότητα.

Έχει εργαστεί με όλες τις ηλικιακές ομάδες στην Διαταραχή του Αυτιστικού Φάσματος και πλέον το ενδιαφέρον της εστιάζεται στους εφήβους και στους ενήλικες με Δ.Α.Φ. και την υποστήριξή τους προς και κατά την ενηλικίωση.
Από το 2015 έχει ιδρύσει μαζί με τον συνεργάτη της έναν εξειδικευμένο χώρο παρέμβασης που απευθύνεται σε αυτιστικούς εφήβους και ενηλίκους υψηλής λειτουργικότητας και σύνδρομο Asperger. Είναι μέλος του Ελληνικού Επιστημονικού Δικτύου για τις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος.

Website

All Sessions By ΑΝΝΑ ΚΕΝΤΙΚΕΛΕΝΗ

2η Μέρα
Τετάρτη 15/10 14.30-14.45
Πολεμκό Μουσείο