Unity In Diversity

Η Ελληνική Εταιρεία Πρόληψης Καρδιαγγειακών Νόσων με την στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Προστασιας Αυτιστικών Ατόμων, διοργανώνουν το συνέδριο “Είμαστε ίσοι στη διαφορετικότητα” είναι εμπνευσμένο από την ευρωπαική εκστρατεία “I’m not invisible” , η οποία είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τη διαταραχή του φάσματος του αυτισμού.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΕΡΒΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΕΡΒΟΣ

Ο Στυλιανός Σέρβος εργάζεται ως πληροφορικός στη Μονάδα Ισότιμης Πρόσβασης (ΜοΠρο) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) από το 2023.
Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ και κατόπιν τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο ίδιο τμήμα με ειδίκευση στην Πληροφορική Διαχείριση Δεδομένων Πληροφορίας και Γνώσης. Η διπλωματική του εργασία είχε θέμα τη Διαχείριση και Οπτικοποίηση Μεγάλων Δεδομένων για τα κρούσματα COVID- 19 στην Ελλάδα.

Μεγάλο μέρος της εξέλιξής του το οφείλει στην υποστήριξη και την καθοδήγηση που δέχτηκε ως αυτιστικός προπτυχιακός και μεταπτυχιακός φοιτητής από τα στελέχη και τους εθελοντές της ΜοΠρο, στην οποία τώρα ως εργαζόμενος αναπτύσσει προσβάσιμους ιστοχώρους (εφαρμογές για υπολογιστές και εφαρμογές για κινητές συσκευές) που απευθύνονται σε άτομα με αναπηρία.

Website

All Sessions By ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΣΕΡΒΟΣ

2η Μέρα
Τετάρτη 16/10 13.00-13.15
Πολεμικό Μουσείο
2η Μέρα
Τετάρτη 16/10 17.30-17.45
Πολεμικό Μουσείο