Unity In Diversity

Η Ελληνική Εταιρεία Πρόληψης Καρδιαγγειακών Νόσων με την στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Προστασιας Αυτιστικών Ατόμων, διοργανώνουν το συνέδριο “Είμαστε ίσοι στη διαφορετικότητα” είναι εμπνευσμένο από την ευρωπαική εκστρατεία “I’m not invisible” , η οποία είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τη διαταραχή του φάσματος του αυτισμού.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  ΑΔΑ ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΥ

ΑΔΑ ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΥ

Η Άδα Σταματάτου γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε κλασικό χορό και ρυθμική στην επαγγελματική σχολή της Δέσποινας Γρηγοριάδου και τη
μέθοδο Pilates στη σχολή Stott.
Είναι ακτιβίστρια κολυμβήτρια ανοιχτής θάλασσας,μαραθωνοδρόμος για την ενημέρωση για τον αυτισμό και Six Star World Marathons Majors Finisher.
Έχει μιλήσει στο TEDx University of Crete στο αφιέρωμα Destinations με την
ομιλία «Ένα χιλιόμετρο ακόμα» και το 2021 ήταν προσκεκλημένη του Πρωθυπουργού της Ελλάδος Κυριάκου Μητσοτάκη σε ένα podcast για την αναπηρία.
Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων το «Μεγαλώνοντας ένα αυτιστικό παιδί» από
τις εκδόσεις Memento και το παιδικό βιβλίο «Τι έχει ο Γιάννης; Εξηγώντας στα παιδιά τον αυτισμό» από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και ιδρύτρια της ΑΜΚΕ Race for Autism Gr η οποία σκοπό έχει τη διοργάνωση ερασιτεχνικών αθλητικών αγώνων για την ενημέρωση του αυτισμού καθώς και τη στήριξη ατόμων με νευροδιαφορετικότητα στην ισότιμη συμμετοχή τους στα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας.

Website

All Sessions By ΑΔΑ ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΥ

1η Μέρα
Τρίτη 15/10 14.00-14.15
Πολεμικό Μουσείο