Unity In Diversity

Η Ελληνική Εταιρεία Πρόληψης Καρδιαγγειακών Νόσων με την στήριξη της Ελληνικής Εταιρείας Προστασιας Αυτιστικών Ατόμων, διοργανώνουν το συνέδριο “Είμαστε ίσοι στη διαφορετικότητα” είναι εμπνευσμένο από την ευρωπαική εκστρατεία “I’m not invisible” , η οποία είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση για τη διαταραχή του φάσματος του αυτισμού.

Stay Connected & Follow us

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

  /  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΑΡΟΚΑΝΕΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΑΡΟΚΑΝΕΛΟΥ

Η Δρ. Βασιλική Ζαροκανέλλου είναι Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος
Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το 2006, αποφοίτησε από το Τμήμα Λογοθεραπείας του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Προσαρμοσμένη Κινητική Αγωγή στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Διδακτορικές Σπουδές στην Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ. Πραγματοποίησε μεταδιδακτορική έρευνα στην Παιδοψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Η Αγία Σοφία» μελετώντας την σχέση του λεξιλογίου και της μνήμης σε παιδιά με αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας.
Έχει δουλέψει συνολικά 18 έτη ως παιδιατρική λογοθεραπεύτρια σε διάφορους φορείς του ιδιωτικού τομέα, αλλά και στον δημόσιο τομέα ως σχολική λογοθεραπεύτρια (ΠΕ21) σε Ειδικά Σχολεία των νομών Εύβοιας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας και Αχαΐας. Τα έτη 2014-2016 και 2017-2020 υπήρξε εκτός των άλλων ακαδημαϊκή υπότροφος του Τμήματος Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ το έτος 2020-2021 ήταν συμβασιούχος νέος επιστήμονας κάτοχος Διδακτορικού στο Τμήμα Λογοθεραπείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Website

All Sessions By ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΖΑΡΟΚΑΝΕΛΟΥ

1η Μέρα
Τρίτη 15/10 11.45-12.00
Πολεμικό Μουσείο